Nokia BN-02 laptop accu voor Nokia XL Dual SIM BN-02 BN02

01-04-2017


Deze Nieuw Nokia BN-02 GSM batterij is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu. Hoogwaardige accu voor uw Nokia XL Dual SIM BN-02 BN02.
De beste accukeuze voor de beste prijs ! Onze garantie: 100% nieuw + 1 jaar garantie + 30 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending. Dit product is ook bekend als:
BN-02
Geschikt voor onder andere de volgende modellen:
Nokia XL Dual SIM BN-02Welkom bij accu-pc.nl Bij ons bent u aan het juiste adres voor een snelle levering van vervangende onderdelen voor uw laptop. Ons assortiment bestaat uit laptop accu's en laptop adapters. Uiteraard zijn al onze producten van hoge kwaliteit en betaalt u bij ons de beste prijs.
Nieuw en lage prijs laptop accu. Deze accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen. De advent accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Waarom u uw laptop batterij bestelt op accu-pc.nl?

Quality Assurance: Al onze producten waaronder accu's hebben strikte procedures voor kwaliteitsborging doorgegeven aan de internationale normen zoals CE, UL-geregistreerd en ISO9001-2000 certificering.

Lage Prijs Garantie: Goedkope batterij. Hoge kwaliteit en de laagste prijs! Korting tot 30%.

Koop dit product :

Nokia BN-02バッテリー>>BN-02 Batterijen>>BN-02 Battery UK>>Nokia BN-02 Akku

Welkom bij accu-pc.nl, Aankoop van laptop batterijen, adapters en elektronische producten, goede en lage Prijs! Wij bieden een groot assortiment laptop accu's en adapters voor bijna alle laptops. Vul simpelweg het modelnummer of partnummers in en u krijgt direct de resultaten van de producten die wij aanbieden die compatibel zijn met uw laptop.
toshiba PA5185U-1BRS Batterij
Fujitsu FMVNBP212 Batterij
FUJITSU FMVNBP189 Batterij
HP HD04XL Batterij
ACER AP12A3i Batterij
Een nieuwe GSM batterij kan handig zijn, als jouw batterij van je telefoon niet meer optimaal werkt, de accu is kapot of je wilt een extra batterij !
Hier vind je batterijen voor je iPhone, Samsung, HTC of andere mobiele telefoon.
--smartphone batterij worden grondig getest en zijn uiterst betrouwbaar.
--Alle geleverde accu's zijn helemaal nieuw.
ASUS C11P1424 GSM batterij
Samsung EB-BN920ABE GSM batterij
LG BL-53YH GSM batterij
MobiWire 178089412 GSM batterij
LG BL-T11 GSM batterij
MobiWire 178088725 GSM batterij
SONY AGPB009-A002 GSM batterij
SONY LIS1547ERPC GSM batterij
Opladers voor laptops
ACER AXC105 Laptop-oplader
Dell HH44H Laptop-oplader
Dell E5430 Laptop-oplader
Dell C120H Laptop-oplader
Microsoft 48W Laptop-oplader
Dell 74X5J Laptop-oplader
Dell A065R073L Laptop-oplader
ResMed 90W Laptop-oplader

Lang leve je laptop accu Nokia BN-02

Alle lithium-ion laptop accu's verslijten over tijd. Goede zorgen kunnen de levensduur van je Nokia BN-02 batterij aanzienlijk verlengen.

1. Trek hem niet helemaal leeg
Lithium-ion batterijen vinden het niet leuk als je ze helemaal tot het laatste beetje leeg trekt. Als je dat een of twee keer doet ben je niet meteen je batterij kwijt, maar doe het vaak genoeg en je verkort de levensduur aanzienlijk.

2. Houd Nokia BN-02 accu koel.
Bewaar de Nokia BN-02 accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Het wordt niet aangeraden de laptop accu te bewaren in de koelkast of vriezer. Voorkom zoveel mogelijk blootstelling aan hoge temperaturen.

3. Gun batterij voor Nokia BN-02 wat rust.
Zorg dat de batterij niet te leeg is als je hem eruit haalt. Een ongebruikte batterij verliest langzaam zijn lading, en het is niet de bedoeling dat hij helemaal leeg loopt, dus zorg dat hij minstens halfvol is als je hem verwijdert.

4. Minder hardware.
Bluetooth, wifi, muizen en alle andere apparaten die je niet strikt nodig hebt, kun je het beste uitschakelen.

5. Minder helderheid.
De achtergrondverlichting van een TFT-scherm verbruikt een heleboel stroom. Stel de helderheid zo in dat je het scherm nog net comfortabel kunt lezen.