Hoge kwaliteit Batterij Voor hasee 9223BP.

10-02-2017

Laptop Accu / Accu Voor hasee Laptop / hasee 9223BP Accu

Deze hasee 9223BP Accu is de beste keuze voor uw laptop.Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterij die volledig compatible is met het origineel. Deze accu hasee 9223BP is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect.Op deze hasee 9223BP batterij zit 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen het recht de accu kosteloos te retourneren zonder opgave van reden. De juiste accu en de beste prijs!

hasee 9223BP Product omschrijving

Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.

hasee 9223BP compatible laptop accu batterij. Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 1 jaar garantie.

Met deze accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve accu extra lang werken zonder stopcontact!

Hoe levensduur van de batterij hasee 9223BP te verlengen ?

1. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.

2. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de hasee 9223BP batterij.

3. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de hasee 9223BP batterij en de laptop zelf.

4. Probeer nooit een accu hasee 9223BP of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.

5. Laat de hasee 9223BP accu niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

6. Bewaar de hasee 9223BP accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).