Dell YN6W9 laptop accu's voor 7.4V 32WH

17-02-2017

https://www.accu-pc.nl/dell/YN6W9-batterij-178465.html

100% Nieuwe Dell YN6W9 Accu - Bestel de Accu Dell YN6W9 nu ,Gratis Verzending,1 Jaar Volledig Garantie!

Hoge kwaliteit Batterij Voor DELL YN6W9

Batterijcapaciteit:4300mAh/32WH
Batterijvoltage : 7.4V

Laptop Batterij / Batterij Voor Dell Laptop / Dell YN6W9 Batterij

Dit product is ook bekend als:
YN6W9

Accu's Geschikt voor Laptop modellen

Gebruik :

  1. Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.
  2. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.prestaties en kan zelfs leiden tot blijvende schade. Probeer op te laden en de batterij te gebruiken bij kamertemperatuur.
  3. Dell YN6W9 compatible laptop accu . Deze accu is door zijn prijs en degelijkheid de beste keus voor uw laptop. Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen, voorzien van 2 jaar garantie.
  • Hoe levensduur van de batterij Dell YN6W9 te verlengen ?

  1. Stel de batterij niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de Dell YN6W9 Laptop Batterij .
  2. Probeer nooit een accu Dell YN6W9 of accupack te openen en werp nooit een batterij in het vuur.
  3. Schakel het scherm uit wanneer je dit niet gebruikt, Beëindig programma's of functies die veel energie verbruiken, zoals de camera, wanneer je ze niet gebruikt.
  4. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Dell YN6W9 batterij en de laptop zelf.
  5. Bewaar de Dell YN6W9 accu's op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C).
  6. Laat de accu Voor Dell YN6W9 niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.